Vi sender i hele Norge
Betaling via telefon
Trygg handel og rask levering

Randesund hagesenter

Oppdatert: 30. april 2014

Vi er hovedsakelig et plantesenter som kan tilby de beste plantene i den beste jorda, som vil oppføre seg på best mulig måte i hagen din. Vårt mål er å produsere planter slik at når de kommer i hagen din, vil de gi energi og næring til omgivelsene dine, fremfor å ta næring fra jorden. Våre planter skal yte fremfor å kreve.

Vi ønsker å eliminere behovet for gjødsel og plantevernmidler i hagen din og gjøre hagen og plantene dine så vedlikeholdsfrie som mulig.

Vi er nytenkende og har høyt fokus på plantehelse, kvalitet, miljø og nye dyrkningsteknikker som bunner ut i bærekraftige produkter. Vår daglige drift og filosofi går ut på å gjenskape naturen på best mulig måte i plantene våre.

Vi er mer enn planter og jord – vi jobber for å skape et rom for hele familien hele året. Hos oss kan du få hilse på fasaner og høner, kaniner og sauer, og mens du ser på planter og inspirasjon til hage og hjem, kan barna boltre seg i vårt store lekeområde.

Og hvem er så vi? Vi er en familiebedrift som drives av 5. generasjon Berdian Kristian Bragdø. Hans kone og foreldre er en viktig del av den daglige driften. Vi befinner oss i Håneskrysset, 5 minutter øst for Kristiansand. Velkommen til oss!

debio-og-mesterlogo